Confituur van ‘gariguette’ aardbeien

26 apr

Plougastel is voor Bretoense aardbeien wat Hoogstraten is voor Belgische aardbeien. Met Griet werk ik samen aan een kookboek over ontbijten.  Met de eerste lekkere gariguette fraises uit het noorden van Bretagne maken we heerlijke confituur. Voor het recept moet je nog even op het boek wachten ! Wie niet kan wachten, kan morgenvroeg mee komen ontbijten aan onze gastentafel, want ik heb er nu 5 kg confituur van gemaakt 🙂 ! Bonne appétit, vanachter de koperen confituur pot.  Anouck uit www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: