Koolzaad

29 apr

Colza het Franse woord voor koolzaad leent zich perfect om olie van te maken.  Met koolzaad olie kan je je slaatjes een bijzondere toets geven.  Vinaigrette : 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel witte balsamico azijn, peper en zout toevoegen en dan al kloppend met een garde koolzaad olie toevoegen tot een gebonden vinaigrette.  Past heerlijk bij een slaatje met nieroogkreeftjes afgewerkt met gepofte lijnzaadjes.
Bonne appétit.
Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: