Plateau de fruits de mer

6 mei

Een plateau de fruits de mer bestaat altijd uit oesters, palourdes (tapijstschelpen), amandes (iets groter schelpdier als tapijtschelp met roze schelp), bigorneaux (kreukels), bulots (wulkjes), crevettes roze (grote garnalen), crevettes grises (grijze garnaaltjes), langoustines (nieroogkreeftjes) en crabe tourteau of araignée (spinkrab of krab).  Er wordt mayonaise bij geserveerd met donker brood.  Citroen en rode wijn vinaigrette met sjalot voor bij de oesters.
Bonne dégustation ! Anouck vanachter een zeevruchten schotel in Bretagne.  Klik voor meer informatie om een plateau de fruit de mer te eten op Belle Ile op www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: