Klaar voor het kookatelier

9 jul

Iedere koker krijgt een eigen snijplank (groen voor groeten, blauw voor vis, geel voor gevogelte, rood voor rauw vlees, bruin voor gebraden vlees, wit voor zuivel).  Daarop leg ik de receptuur al klaar, met een schort en een keukenhanddoek én een proeverslepel.  Iedereen heeft een ander soort glas zodat dat gemakkelijk kan herkend worden gedurende het kookatelier.  Hierbij al een verfrissend drankje om af te koelen op zomerse dagen : laat een handvol verse muntblaadjes marineren in een karaf water waarin u een halve limoen uitperst.  Fris serveren en annonceren als ‘mojito zonder alcohol’ 🙂 ! Anouck van in de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: