Espuma van perziken

28 jul

Ik had me overkocht aan platte perziken op de markt.  Om ze alsnog te gebruiken in een dessert heb ik ze geblancheerd en daarna gepureerd en door een fijne zeef gestoken.  Daar heb ik volle room en Pommeau (likeur op basis van Calvados) aan toegevoegd.  Dit mengsel heb ik mijn syfon gedaan en dan goed koud laten worden tot net voor opdienen.  In kleine dessertcoupes heb ik de espuma geserveerd met onderaan een laag gebruinde pijnboompitten en erbij de cakejes met pijnboompitten die Léonie & Henri die hier nu te gast zijn, helpen maken.
Bon appétit, Anouck vanuit de keuken met kleine keukenprinses van 9 en vuvuzela prins van 11 in www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: