Goud in de mond

26 sep

Zonsopgang in Blézouan, het huis is goudgekleurd tijdens het ontbijt.  Vanochtend hadden onze poulekes goed hun best gedaan zodat we gesouffleerde eitjes konden maken.  Verwarm een nootje gezouten boter in  een recipiënt  in de oven à 180°C.  Klop ondertussen 3 eitjes op met een geut melk, een snuf fleur de sel, 8 draaien van de pepermolen en versgehakte bieslook. Giet het beslag over in het recipiënt en laat de eitjes 6 minuten garen in de oven tot ze mooi naar boven komen.  Bon appétit, Anouck vanuit Bretagne, www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: