Borden dresseren

29 sep

Onder de warmhoud lampen boven het aanrecht in de keuken worden de borden gedresseerd door de vier kookdames.  Griet met een korstje van dragon en  zeste van appelsien, brunoise van champignons met gremolata, artisjokken harten met prinsessenbonen en knolselder puree met citroen.  Dat was het hoofdgerecht. De juryleden Christel & Peter gaven ze een 10/10.  En wij ook !  Veel kookplezier met ‘de smaken van Bretagne’.  Anouck vanuit het witte huis met de blauwe luiken.  www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: