Oesters als aperitief hapje

3 okt

Als aperitief hapje : open  holle oesters (nr 3) voorzichtig met een daarvoor voorzien mes en handschoen.  Vang het vocht op. Maak de oester los en hou de schelp bij. Filter het vocht door een zeefje.  Laat het inkoken met een sjalotje dat fijngesnipperd is en een snufje saffraan of curry, voeg een beetje room bij.   Pocheer nu de oester in het bekomen mengsel gedurende 40 sec en leg ze terug in hun schelp.  Serveer bij een glaasje zondagse bubbels met een oestervorkje bij.  Bon appétit, Anouck vanuit Bretagne in www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: