Dronken peertjes

12 nov

Helemaal in de ban van desserten de laatste dagen.  Hierbij de ‘dronken peertjes’.  Laat de peertjes in rode wijn gaar stoven met kruidnagel, kardemom en kaneel.  Laat ze een nacht trekken.  Leg ze in stervorm in een diep bord.  Leg er een sneetje perencake op en werk af met een bolletje amandelmelk ijs.  De hele receptuur zal terug te vinden zijn in ons nieuwe kookboek ‘desserten van La maison blanche aux volets bleus’ dat tegen de feestdagen in de Standaard Boekhandels te koop zal zijn.  Veel bak- en kookplezier dit weekend, Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: