Siroop van Duvel

26 nov

Dit winterese komende weekend kan u echt in de potten en de pannen vliegen om te bakken en te kokkerellen, het is er het juiste weer voor om uw huis een heerlijke geur van versgebakken taart te geven. Er wordt zelfs in Bretagne sneeuw voorspeld (heel uitzonderlijk hier).  Bij zoete taarten geef ik graag een smaak om te compenseren, ofwel iets zuurs, ofwel iets bitters.  En een lekkere bittere toets krijg je door van Duvel een siroop te maken, dat gaat als volgt : laat een half flesje Duvel open staan zodat de gas eruit gaat (de andere helft kan u zelf invullen 🙂 ) heel zachtjes inkoken met 30 g rietsuiker tot het een lichte siroop wordt. Laat afkoelen en trek hiervan een ‘lijn’ rond de spie taart dat u serveert.   Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: