Hapje voor tweede Kerst

26 dec

 Kook enkele witte groenten (knolselder, witloof, raapjes bvb, of als u nog van het diner van gisteren over heeft, kan dit perfect dienen).  Pureer de groenten en breng op smaak  met peper, zout, cayenne peper. Voeg een geutje room toe en laat afkoelen.  Doe een beetje van deze witte groentenpuree in een sneetje gerookte zalm en rol op.  Werk af met een takje bieslook en fijngesnipperde ajuin. Serveer als hapje bij een glaasje bubbels. Prettige kerstdagen wensen we u vanuit Bretagne, Anouck in www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: