Feestboter

28 dec

 Tegen Oudjaar maak ik bijzondere boter om op tafel te zetten : op basis van gezouten Bretoense boter die ik zacht laat worden op kamertemperatuur, daar voeg ik yuzu-poeder aan toe.  Yuzu is een Japanse citrusvrucht met een uitgesproken citroensmaak.  Je kan yuzu vervangen door fijngesnipperde zeste van bio citroen.  Door de boter mengen en laten opstijven. Past erg goed bij een vismenu en pain de seigle.  Veel plezier met het voorbereiden van uw feestmenu ! Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: