Ons oudjaarsmenu, bon appétit & beste wensen !

31 dec

Oudjaar in‘la maison blanche aux volets bleus’

31 december 2010

De Smaken van Bretagne

Champagne en om ons te amuseren :

 Beulingbal, mousse van pompoen en krab met witloof

***

Drie schelpen als een Bretoense triskel met Tartaar van langoestines,  Gegratineerde palourde ,Kreukeltjes gemarineerd in kruidenolie

***

Degustatie van platte oesters uit Bélon met kasha, andouille en yuzu

Champagne Nicolas Feuillate

***

Sint Jakobsvruchten à la plancha met truffel, crème van witte groenten en chorizo olie

Mâcon Villages, Cave de Prissé-Sologny-Verzé, 2009

***

Gegrilde Bretoense kreeftenstaart met saffraansaus

Sancerre, Château de Maimbray, 2008

***

Sorbet van Keltische grog

***

Gemarineerde tarbot met steurkaviaar, schorseneer en spruitjes

Sancerre, Château de Maimbray, 2008

***

Roquefort in een luchtige versie

***

Macaron met crème van karamel met gezouten boter

Pommeau de Bretagne

***

Champagne bij het landelijk vuurwerk

 

Bon appétit, Anouck & Joris   

       

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: