Libanese Kouing Amann stap 3 & 4

6 jan

stap 3 rol het deeg in kleine rondjes op en klop ze plat met een deegrol.

 

stap 4 : bak de Libanese Kouing Amann goudbruin in een voorverwarmde oven à 175°C gedurende 10 à 15 minuten.

Veel kook-en bakplezier met deze lekkernij ! En zeker een keertje proberen te zien die Fourchette & sac à dos, het is écht goed.  Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: