13 feb

Zonsondergang & menu

Ondanks de warme bijna lentedag gisteren met zijn rode zonsondergang, stormt het vandaag in Bretagne.  Onze gasten zijn op uitstap naar Cap Fréhel om de golven tegen de rotsen te zien spatten.  Vanaf de vuurtoren van Cap Fréhel is het magnifieke wandeling via het kustpad (goede stapschoenen voorzien) naar Fort La Latte.  Joris staat nu in de keuken het menu voor te bereiden voor vanavond : St Jakobsnoten op de plancha gebakken met een saus van pastinaak en chorizo olie, dan tarbot van onze kusten met savooikool en aardpeer in een bouillon van Neptunus, dan de notenlikeurkaas uit de abdij en mijn ijs staat nu in de turbine te draaien. 

We wensen u een VVV weekend : veel valentijn vertier ! Anouck vanuit www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: