Eerste barbecue van het jaar

18 feb

Entrecôte op de barbecue

Hongerige magen hadden we na een hele dag in de tuin te werken.  Het was zo’n prachtig weer gisteren dat het de ideale dag was om eens flink onze jardin  te onderhouden.  Alle blaren zijn weggeblazen,  de  door storm en wind  afgevallen takken zijn opeengestapeld en de afgevallen bloemen en struiken zijn opgestookt.  Het is in Bretagne drie kwartier langer licht doordat het zo veel westelijker gelegend is.  Om zes uur hebben we een vuurtje gemaakt en tegen zevenen hadden we une bonne braise  om onze zesrib op te grillen.  Met een slaatje erbij en een goeie Trappist van Westmalle hebben we geklonken op de eerste barbecue van ‘ t jaar.  Vandaag werken we verder in de tuin (nu nog wat mistig, maar dat klaart op) en wie weet sluiten we de dag straks terug af met gegrilde sardientjes ? Bon appétit vanuit www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: