Spinazie taartje & La Verrière

24 feb

Bij een lekker glas rode Côte du Ventoux van domaine La Verrière kregen we een bijzonder spinazie taartje geserveerd.  Eigenlijk niet enkel spinazie, maar ook snijbiet blad en snijbiet stengel zaten erin verwerkt.  De stengel was eerst geblancheeerd, de bladen en de spinazie waren eerst opgebakken en dan in een kruimeldeeg gelegd met erover een mengeling van eieren, geitenkaas en Provençaalse kruiden.  Het werd net warm genoeg geserveerd om het bij een glas te kunnen proeven.  Santé ! Anouck vanop culinaire ontdekkingstocht. Info over onze maison d’hôtes op http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: