Kookatelier 6

10 mrt

dessert samenstellen

The parents prepared the scallops and turbot, the kids took care of the apéro, cheese and dessert.
Les parents ont préparé les coquilles St Jacques et le turbot, les enfant ont pris soin de l’apéro, fromage et dessert.
De ridders maakten de aperitiefhapjes, het kaasgerecht en het dessert.  Hun ouders maakten de St Jakobsvruchten klaar en de tarbot. 

Bon appétit, Anouck vanuit www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: