St Pierre of zonnevis

1 mei
st pierre op gestoofde snijbiet

Grote zonnevis geproportioneerd om dan zachtjes te confijten in citrusboter.  We serveerden het tijdens het kookatelier op gestoofde snijbietstengels met tomaat, ernaast champignons in brunoise met gremolata, erbij knolselderpuree met citroen en om af te werken een pesto van snijbietblad.  Bon appétit, Anouck vanuit de keuken van www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: