Op het menu vanavond

26 jul
de potten staan te pruttelen …

 ’t Was weer een kleine wisseldag vandaag, 2 gasten zijn vertrokken naar Belle Ile en Mer en we hebben er weer nieuwe gasten voor in de plaats gekregen.  Deze hadden gelogeerd in Normandië halverwege om hier goed op tijd te kunnen toekomen. Zitten nu met een ‘vin d’orange’ in de tuin met een poes op schoot ;).  De potten staan al op het vuur te pruttelen om de st Jakobsschelpen te vullen met gesmolten prei en zeste van limoen en st Jakobsvruchten, daarna staat een wilde koolvis op het menu met julienne van courgette en aardappelpuree met violette mosterd, daar serveren we de Curé Nantais, rauwmelkse koekaas met CBS om af te sluiten met huisgemaakt roomijs waarbij een siroop van de eerste vlierbessen. Bon appétit, Anouck vanuit het zonnige Bretagne met zeer sportieve fietsende gasten.  Alle info op www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: