Kookatelier

18 dec

 

Oesters van de Golfe du Morbihan één voor één opengestoken, dan geschikt in een ovenschaal gevuld met grof zout (opdat ze niet om zouden vallen tijdens het bakken de oesters), dan gevuld met een espuma van pastinaak, met een pincet enkele opgebakken blaadjes spinazie onder de oester gestopt en afgewerkt met kleine stukjes chorizo.  6 minuten in een voorverwarmde oven à 180°C laten bakken en uitserveren.  www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: