Bij ieder gerecht een ander broodje

4 jan

Bij ieder gerecht serveerden we een ander feestelijk broodje.

 Bij de degustatie van oesters met citroenkaviaar, kasha, truffel en Baeri kaviaar hadden we een maïs broodje met quinoa.

 Bij de knolselderrisotto met gebakken St Jakobsvruchten en een brikdeeg met varkenswangetjes kwam een kastanjebroodje met maanzaad.

Bij de Bretoense kreeft met galanga, vanille uit Madagascar en alubias boontjes kwam een speltbroodje met pijnboompitten.

En een ‘pain tradition’ met pompoenpitten serveerden we bij de zeetong met langoustines, champignons en truffelkroketjes.

Smakelijk !

Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Wie graag oudjaar 2012 bij ons wil komen vieren, kan vanaf vandaag reserveren.  Het arrangement loopt vanaf zaterdag 29 december tot woensdag 2 januari.  4 overnachtingen.  Meer info ? Mail me even op info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: