Café gourmand

13 jul

Koffiekan, dat is het merk van koffie dat één van onze gasten heeft opgericht. Zoals wij met eten en wijn bezig zijn, zo zijn zij met koffie bezig. We hebben hier al heuse koffieproeverijen gehouden. Om hun verblijf hier af te sluiten, verras ik hen vanavond met een ‘café gourmand’ als dessert gemaakt met één van hun koffiesoorten, nl.: Pachamama.  Het koffieroomijs staat te draaien. De koffie espuma staat te koelen in de sifon. De karamel au beurre salé met koffie is aan het opstijven. De papaja staat te marineren. En dan nog met een tasje heerlijk geurende koffie erbij…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: