Langoustines op het menu

22 jul

In Vannes is ook op zondag de vishal open. ‘Onze’ Mr Guillaume heeft heerlijke langoustines. Die worden levend verkocht. Joris kookt ze amper 3 minuten in gezouten water en zet ze zo dampend op tafel. Met een heerlijke kruidenmayonaise erbij (mét kruiden uit onze serre 🙂 ) is het een echte delicatesse.
Bon appétit ! Anouck vanuit het zomerse Bretagne. Alle info over onze kookateliers en verblijfsmogelijkheden op http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: