Zeebaars met bospaddestoelen

12 okt

Gisteren is er een grote familie toegekomen. De ouders zijn hier voor de 12de keer en we leren nu hun kinderen en familie kennen. Keitof ! Op het menu vanavond : gegratineerde palourdes met persillade.  Daarna zeebaars met bospaddestoelen die we gaan plukken zijn Dit zijn cèpes de Bordeaux. Zalig ! Joris gaat ze opbakken en serveert er ook knolselder en schorseneren bij.  Dan komt de notenkaas van de abdij met een huisgebakken broodje. En als nagerecht een lekkere ziccataart met onze eigen appeltjes. Bon appétit ! Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

5 Reacties naar “Zeebaars met bospaddestoelen”

  1. Rebecca & Nico 12 oktober 2012 bij 11:54 #

    Amper een maandje geleden en het lijkt al een eeuwigheid……

  2. coffeecommunicator 12 oktober 2012 bij 16:07 #

    Voor de 12e keer…? Hebben we’t juist als we vermoeden wie die geluksvogels zijn? Zo ja, doe ze de groeten van ons!

  3. gerd huwels 12 oktober 2012 bij 17:35 #

    12 keer la maison… en altijd van da lekker eten… bij ons was ’t vandaag een beetje minder: ragoutje van boulie, soepje van courgette en worteltjes, stoemp van seizoensgroenten en een stukje zelfgerookt varkenshaasje en als dessert een “negerinnetetteke” met citroen vulling. ook nie slecht hé? in ieder geval nog een fijn weekend aan jullie gasten! ik ga nu genieten van een frisse omer met een stukje appenzeller kaas. groetjes uit veltem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: