Neem alvast je agenda !

30 okt

Ons boek over het runnen van een B&B wordt populair door tv series als ‘Met vier in bed’ !  Want natuurlijk vind je in dit boek alle informatie om te winnen 🙂 ! Het is dé handleiding om je maison d’hôtes en B&B te bestieren. Boordevol praktische informatie en tips om je project te doen slagen. Wij hebben van onze droom werkelijkheid gemaakt. Je vindt in dit boek alle elementen om van je eigen droom een realistisch project te maken.

Ik kom het boek promoten en signeren in november.

Neem alvast je agenda om volgende data in het fluostift aan te duiden :

vrijdag 16 november a.s. om 16 uur in Standaard Boekhandel in Gent St Baafs

zaterdag 17 november a.s. om 11 uur in Standaard Boekhandel De Pinte

zaterdag 17 november a.s. om 16 uur in Standaard Boekhandel Nieuwpoort (daar kan je dan meteen Bretoense sardientjes halen bij La Belle Iloise  die zich daar gevestigd hebben dit voorjaar)

Het zou me ontzettend plezier doen om jullie daar te ontmoeten.

Het boek ‘Welkom in mijn maison d’hôtes” kost 21 euro. Als je het zelf al hebt, geen nood, koop het dan alvast als een Kerstcadeautje ! Je vindt er ook heerlijke recepten in naast onze levensverhaal. Het is een echte souvenir aan je verblijf bij ons.

Als dat allemaal nog niet genoeg is om je luie zetel te verlaten, dan hierbij de laatste motivatie :

Je kan een reisje winnen voor 2 overnachtingen voor 2 personen bij ons, inclusief uitgebreid ontbijt en gastronomisch viergangen diner met aangepaste wijnen en apéro.

Want iedereen die het boek koopt, mag zijn naam in een urne (enfin, ik ga een oesterbakje meenemen) stoppen. En op zaterdagnamiddag 17 november trekt een onschuldige hand een gelukkige winnaar !!

Kom dus met z’n allen naar Gent, De Pinte of Nieuwpoort, there is the action !!

De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties. Mocht u het grote lot winnen, dan geldt dit voor een nieuwe reservatie. Er kan geen bestaande reservatie mee worden betaald. Eh oui, zo gaat dat .

Als je plannen hebt om te komen, mail me dan alvast. Dat zal me een riem onder het hart steken, ik heb nog nooit gesigneerd 🙂 en vind dit best wel spannend !  Tot dan ! Anouck vanuit Bretagne met een fenomenale zonsondergang.

Advertentie

4 Reacties naar “Neem alvast je agenda !”

 1. gerd huwels 30 oktober 2012 bij 21:54 #

  wij hebben dit boek in huis gehaald. rechtstreeks vanuit la maison blanche… en kunnen maar één ding zeggen: ’t is niet alleen gids maar ook een kookboek en het leest gemakkelijk! dus mensen: kopen!!!

 2. Ann en Bart uit Deinze 1 november 2012 bij 15:38 #

  Het boek hebben we in La maison gekocht, de data staan in onze agenda. We doen ons best om je op een van de locaties te komen opzoeken, je gaat dat supergoed doen!

 3. Linda De Meyer 2 november 2012 bij 09:56 #

  Wij hebben dit boek ook rechtstreeks besteld bij La maison blanche….evenals het dessertenboek. Deze zijn alle 2 een aanrader, of je nu de intentie hebt een B&B te beginnen of niet. Plezant om lezen trouwens.
  De sardientjes van aan ’t zeetje hebben we reeds gaan kopen hoor! Smaken naar nog.
  Spijtig dat je niet naar ’t Antwerpse komt.

 4. Linda De Meyer 4 november 2012 bij 07:29 #

  Misschien komen wij wel naar ’t zeetje. Les excuses sont faites pour s’en servir nietwaar !
  Ik zou doodgraag die madame met haar superlekkere dessertjes eens in levende lijve ontmoeten. Ik smokkel mijn boeken dan wel binnen want heb deze reeds in mijn kast staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: