Appelgelei stap 3

30 nov
appels in vieren snijden, het klokhuis er niet uithalen en ook niet schillen

appels in vieren snijden, het klokhuis er niet uithalen en ook niet schillen, dan opzetten op laag vuur, net onder water, laat ze helemaal plat koken, dan laten afkoelen, dan doorsteken door puntzeef, sap afwegen en in laten koken met zelfde hoeveelheid geleisuiker en sap van 1 citroen

Advertentie

Eén reactie naar “Appelgelei stap 3”

  1. gerd huwels 1 december 2012 bij 09:49 #

    da zal wel weeral iets heel lekker zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: