Ganache witte chocolade

22 jan
atelier de cuisine 'macarons' aux ganache de chocolat blanc et de la vanille

atelier de cuisine ‘macarons’ aux ganache de chocolat blanc et de la vanille.

Straks is het weer zover : een kookatelier “macarons”. De Bretoenen zijn er gek op ! De ganache (vulling tussen de macarons) maak je als volgt : smelt 200 g witte chocolade op een zacht vuurtje. Voeg er 200 g dikke scheproom bij en de zaadjes van 2 vanillestokjes, zie foto. Laat het opstijven in de koelkast alvorens er de macarons mee te besmeren. Bon appétit ! Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: