Millefeuille op de wijze van Pierre Hermé

26 feb
Ik heb me vorig jaar de dessertenbijbel van Pierre Hermé cadeau gedaan. Daaruit heb ik deze millefeulle gemaakt. Bladerdeeg, banketbakkersroom opgeklopt met room, peren en kiwi ertussen. Bon appétit ! Ter info : in februari en maart geven we zoete kookateliers voor de plaatselijke gegadigden, alle info op tel. 0033 297 38 58 61.

Ik heb me vorig jaar de dessertenbijbel van Pierre Hermé cadeau gedaan. Daaruit heb ik deze millefeulle gemaakt. Bladerdeeg, banketbakkersroom opgeklopt met room, peren en kiwi ertussen. Bon appétit !
Ter info : in februari en maart geven we zoete kookateliers voor de plaatselijke gegadigden, alle info op tel. 0033 297 38 58 61.

Eén reactie to “Millefeuille op de wijze van Pierre Hermé”

  1. coffeecommunicator 27 februari 2013 bij 16:27 #

    Ziet er redelijk simpel uit: ga ik eens uitproberen! Dankjewel Anouck!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: