Feestelijke intrede van de Kerstvakantie

20 dec
Onze Kerstvakantie gasten zijn ondertussen goed toegekomen. We hebben hen verwelkomd met een "vin de Noël" : een goede Côte du Rhône rode wijn zachtjes aan de kook brengen met schijven appelsien, kaneel, kardemom, steranijs, suiker en vanille. Straks op het menu :  hapje = schuim van bisque van rivierkreeftjes, voorgerecht = vidée met kreeftenstaart en geconfijte kip hoofdgerecht = zonnevis met chipirones kaas = trappe kaas van de abdij op caramel met postelein slaatje dessert = gebakje met vijgen en hazelnoot, speculoos roomijs en cider gelei.  Bon appétit ! Dat de feesten mogen beginnen !

Onze Kerstvakantie gasten zijn ondertussen goed toegekomen. We hebben hen verwelkomd met een “vin de Noël” : een goede Côte du Rhône rode wijn zachtjes aan de kook brengen met schijven appelsien, kaneel, kardemom, steranijs, suiker en vanille. Straks op het menu :
hapje = schuim van bisque van rivierkreeftjes,
voorgerecht = vidée met kreeftenstaart en geconfijte kip
hoofdgerecht = zonnevis met chipirones
kaas = trappe kaas van de abdij op caramel met postelein slaatje
dessert = gebakje met vijgen en hazelnoot, speculoos roomijs en cider gelei.
Bon appétit !
Dat de feesten mogen beginnen !

Eén reactie naar “Feestelijke intrede van de Kerstvakantie”

  1. coffeecommunicator 20 december 2013 bij 22:25 #

    Prettige feesten ook voor jullie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: