Om van te smullen !

7 feb
Om van te smullen ! Joris heeft een nieuw hoofdgerecht gemaakt met Bretoens buikspek, krokante ajuin, gecarameliseerde wortelen en raapjes en rode biet. Geserveerd op Princesse Amandine aardappelen en afgewerkt met afsmakende roquette. Erbij een crème van knoflook en een heerlijke vleesjus. I like !!  Volgend weekend met Valentijn zijn er nog kamers vrij. Je kan ons bereiken op info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Om van te smullen ! Joris heeft een nieuw hoofdgerecht gemaakt met Bretoens buikspek, krokante ajuin, gecarameliseerde wortelen en raapjes en rode biet. Geserveerd op Princesse Amandine aardappelen en afgewerkt met afsmakende roquette. Erbij een crème van knoflook en een heerlijke vleesjus. I like !!
Volgend weekend met Valentijn zijn er nog kamers vrij. Je kan ons bereiken op info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: