Krokusgasten

6 mrt

Zodadelijk komen onze nieuwe Krokusgasten toe, een familie die hier een lang week-end komt genieten van de Bretoense “avant”lente ! Op het menu : St Jakobsvruchten in hun eigen oventje met gesmolten prei, Roomse kervel en zeste van appelsien ; dan wilde zeebaars van onze kusten met venkel in drie bereidingen en lekkere gestoofde aardappelen en om af te sluiten een marmercake met mokka-ijs.
Bon appétit ! Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: