Lekkere langoustines

16 mrt
De langoustines van Guilvenec zijn niet te versmaden, ze worden niet voor niets 'les demoiselles' genoem

De langoustines van Guilvenec zijn niet te versmaden, ze worden niet voor niets ‘les demoiselles’ genoem

De langoustines (nieroogkreeftjes) van Guilvenec zijn erg lekker. Twee-drie minuutjes koken en smullen maar. Iedereen pelt zijn eigen langoustines, Joris maakt er een kruidenmayonaise bij, een baguette tradition erbij en een fris glas Muscadet, meer moet dat niet zijn 🙂 !

Bon appétit, Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

INFO : ja kan ons ook volgen op onze Facebook pagina :  https://www.facebook.com/lamaisonblancheauxvoletsbleus?ref=hl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: