Kokers van de dag

17 apr
Onze Paasgasten koken mee tijdens het kookatelier. Op het menu : vidée terre-mer, dan zeebaars met drie bereidingen venkel en om af te sluiten een luchtig hazelnootgebakje. Bon appétit ! Anouck vanuit www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com, volle zon, 26°C !

Onze Paasgasten koken mee tijdens het kookatelier. Op het menu : vidée terre-mer, dan zeebaars met drie bereidingen venkel en om af te sluiten een luchtig hazelnootgebakje. Bon appétit ! Anouck vanuit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com, volle zon, 26°C !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: