Zeebaars in goed gezelschap

31 mei
Als hoofdgerecht deze mooie zeebaars op het menu vanavond, geserveerd met drie bereidingen venkel. Het voorgerecht : vidée terre-mer met huisgerookte tonijn, morieljes, geconfijte kip en bouchotmosselen.Tussengerecht 'le trou Breton'. Dessert : luchtig hazelnootgebakje met compote van gariguette aardbeien. Bon appétit!

Als hoofdgerecht deze mooie zeebaars op het menu vanavond, geserveerd met drie bereidingen venkel. Het voorgerecht : vidée terre-mer met huisgerookte tonijn, morieljes, geconfijte kip en bouchotmosselen.Tussengerecht ‘le trou Breton’. Dessert : luchtig hazelnootgebakje met compote van gariguette aardbeien. Bon appétit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: