Passie voor caramel

3 jul
Nieuw nagerecht :  "passie voor caramel" : versgedraaid roomijs met caramel au beurre salé, geserveerd op een flan met passievrucht en daarrond passievrucht, afgewerkt met een gedroogde blauwe bes. Voor de zoveelste dag op rij : diner in de tuin ! info  over onze maison d'hôtes op www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Nieuw nagerecht : “passie voor caramel” : versgedraaid roomijs met caramel au beurre salé, geserveerd op een flan met passievrucht en daarrond passievrucht, afgewerkt met een gedroogde blauwe bes. Voor de zoveelste dag op rij : diner in de tuin ! info over onze maison d’hôtes op http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: