Kookatelier aan de gang

4 jul
Kookatelier aan de gang met vier zeer enthousiaste koks :). Op het menu vanavond : vidée terre-mer met gerookte makreel geconfijte kip, morieljes, asperges, bladerdeeg en heerlijke saus van vin jaune. Daarna goudbrasem (dorade royale) met venkel en gebakken aardappelen. Dan een gesmolten kaas uit de abdij op CBS en als nagerecht één van mijn favoriete desserstjes : Rouge mon Amour met gariguette aardbeien en blauwe bessen.

Kookatelier aan de gang met vier zeer enthousiaste koks :). Op het menu vanavond : vidée terre-mer met gerookte makreel geconfijte kip, morieljes, asperges, bladerdeeg en heerlijke saus van vin jaune. Daarna goudbrasem (dorade royale) met venkel en gebakken aardappelen. Dan een gesmolten kaas uit de abdij op CBS en als nagerecht één van mijn favoriete desserstjes : Rouge mon Amour met gariguette aardbeien en blauwe bessen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: