Het blijft nazomeren

9 sep

IMG_6668

Het blijft maar nazomeren ! Prachtig weer, we dineren en ontbijten weer buiten, net als in volle zomer ! Op het feestelijk menu vanavond:amuse met rillettes van makreel en geconfijte kerstomaatjes uit de serre (fotp), daarna tartaar van witte tonijn uit Groix en oesters uit de Golfe du Morbihan. Gevolgd door zonnevis met artisjokken en gerookte aardappelen. Om af te sluiten met een abdijkaasje en een luchtig hazelnootgebakje. Bon ap ! http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: