Het reilen en zeilen vandaag in ons witte huis met blauwe luiken.

21 okt

Vanavond op het menu : lekker kreeftenhapje, gevolgd door een klassieker : spinkrab met een goed afsmakende saus van langoustines en een crème met citroengras, als hoofdgerecht een sappige witte tonijn met geconfijte tomaatjes en julienne van pijlinktvis en courgette en aardappeltjes met citroen, kaasgerecht : curé Nantais op brioche en als nagerecht appeltjes in de oven met hazelnootbeslag en crème anglaise in espuma. Bon ap ! http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: