Mee genieten

19 jun

Een hele week kan je meegenieten van wat onze gasten ’s avonds dineren. We konden voor de zoveelste keer op rij buiten eten zalig die lange dagen !
Voorgerecht : vidée “terre-mer” met bouchotmosseltjes, langoustines, groene asperges,morieljes, geconfijte kip met saus vin jaune.
Hoofdgerecht : haantje gevuld met een kruidige farce, aardappelpurée met violette mosterd, chutney van verschillende tomatensoorten, pittige rozijntjes, gevogelte jus.
Kaasgerecht : boerderijkaasje Plaisir de Lintan met pittige tapenade en geconfijte tomaatjes, olijfolie met vanille van Griet :).
Nagerecht : hazelnootgebakje Creusoit naar een recept van Céline, met marmelade van perziken en rozen.
Smakelijke groeten uit http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
Anouck & JorisIMG_7379

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: