Op het menu vanavond

15 sep

Onze gasten zijn vandaag op stap naar Paimpol, Quiberon en Rochefort-en-Terre. Ondertussen maken wij het diner. Als hoofdgerecht maak Joris :
Haantje gevuld met een heerlijk kruidige farce met pistachenoten en witte pens, groentenmengeling met gedroogde pruimen en kleurig gemarineerd bietje, chutney van verschillende tomatensoorten, pittige rozijntjes, aardappelpurée met violette mosterd en een lekkere gevogelte saus. Een stevige Médoc erbij en het feestmaal kan beginnen !
Culinaire groeten
Anouck & Joris
http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.comIMG_9850

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: