Dagelijks diner aan onze table d’hôtes

12 apr
Het diner van vanavond in goedlachs gezelschap :
°soufflé met erwtjes
°witte asperges met langoustines en limoenblad-olie
°griet met gekonfijte tomaatjes, spaghetti van courgette,crème van appelsien met venkel en citroen aardappeltjes
°le Petit Breton kaas met violette mosterd
°clafoutis met aardbeien.
Smakelijke groeten uit het zonnige Bretagne
Anouck & Joris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: