Zon in het bord

8 aug
Vanavond op het menu :
als voorgerecht drie bereidingen sardines & tonijn & komkommerijs, versgebakken boerenbroodje erbij
als hoofdgerecht zonnevis, met gerookte aardappelen, gekonfijt spek, crème van artisjok, gedroogde chorizo en erwtjes met spek
als kaasgerecht trappe kaas uit de abdij van Timadeuc
en als afsluiter een luchtig hazelnoot gebakje met caramel au beurre roomijs en compote van pruimen van in ’t veld
Smakelijk !
Anouck & Joris

IMG_2849.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: