Bereidingen in het nieuwe kookboek

21 aug
In Joris’ nieuwe kookboek “Bretagne à la carte” staan ook duidelijke handelingen. Zoals vis fileren, gevogelte vullen, artisjokken bereiden. Je kan vooraf intekenen zodat je als eerste een persoonlijk exemplaar toegestuurd krijgt. Mail ons op info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
Anouck & Joris
📷 Andrew Verschetze

Eén reactie naar “Bereidingen in het nieuwe kookboek”

  1. coffeecommunicator 2 september 2017 bij 21:19 #

    Kijk er zo naar uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: