Alle recepten in Bretagne à la carte

6 sep
Menu vanavond :
hapje met rillettes van makreel en algenstokjes
voorgerecht met sardines in drie bereidingen, gekonfijte witte tonijn en komkommer-sorbet en een lekker broodje vers uit de oven
hoofdgerecht met zeebarbeel, champignons en erwtjes, aardappelpurée met truffel op smaak gebracht
kaasgerecht Petit Breton geaffineerd met cider
nagerecht peren uit de boomgaard in een cakeje gevat met roomijs en crème anglaise en kersencoulis uit de tuin
smakelijke groeten
Anouck & Joris
alle recepten binnenkort in Bretagne à la carte http://www.facebook.com/bretagnealacarte
IMG_3652

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: