Zondagse mailing

8 okt
Een hele goede avond allemaal ! Onze zondagse mailing zit ondertussen in je mailbox. Onze gasten zijn aan het genieten van het diner aan onze culinaire gastentafel.
Op het menu vanavond :
°langoustines & eekhoorntjes daarstraks geplukt als hapje bij de apero
°spinkrab-avocado-ricotta met zalmeitjes en kruidenolie als voorgerecht
°griet van onze kusten met citrustoetsen (zie foto)
°Timanoix kaas uit de abdij van Timadeuc
°en als dessert “niet goed voor de billen, wel voor humeur”.
Alle hartige gerechten vind je in Joris’ nieuwe kookboek “Bretagne à la carte”.
Smakelijke groeten vanuit de keuken,
Anouck & Joris
ps. ga ook eens een kijkje nemen op https://www.facebook.com/bretagnealacarte/

cover final

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: