Kookatelier

1 nov

Op het menu vanavond
° noix de coquilles St Jacques-truffe-risotto de puntaletta (Sint Jakobsnoten)
°Saint Pierre-artichauts-pommes de terre fumés (Zonnevis)
°Curé Nantais fondue sur CBS
°Lé Crédin Cheese Cake
Alle recepten in het nieuwe kookboek van  Joris Bretagne à la carte !
Bon appétit !
Anouck & Joris
www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
ps. ga ook eens een kijkje nemen op  https://www.facebook.com/bretagnealacarte/
BRET_BNWRK_05 (gesleept) 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: