Niet zo slecht om zo 50 te worden

20 Mei
Champignonsaus, peperroomsaus al geflambeerd, twee soorten aardappelbereidingen,… allemaal ter ondersteuning van dit mooi stuk vlees voor onze feest-compagnie. Joris gaat de houtoven stoken om deze knappe entrecôte er in te bereiden, terwijl onze gasten na hun uitstapje aan het genieten zijn van de Bretoense zon aan het zwembad ! Plezant om 50 te worden op deze manier !
Smakelijke groeten !
Anouck & Joris
ps. je zondagse mailing zit in je mailbox, ontvang je deze nog niet ? Mail ons dan met je mailadres, zo nemen we je mee op in ons goed nieuws bestand !
info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

fullsizeoutput_77fe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: