Voorbereidingen in 2020-2021

2 mrt

Voorbereidingen voor ons kookboek: dit zijn een aantal gerechten die we tijdens de confinement hadden uitgewerkt om in ons nieuwe kookboek ‘Tapas & Pintxos de Bretagne’ op te nemen.Uiteraard zijn dit onze eigen foto’s en niet die van de professionele fotograaf (Andrew waar we reeds eerder ‘Bretagne à la Carte mee maakten) die er later mee aan de slag zou gaan. We werkten aan presentatie, de styling van de gerechten, debordkeuze, hoeveelheden, lichtinval zodat we tegen de shooting van ieder gerecht een werkblad hadden met een foto van ons idee en een kleine schets. Bij de mensen van Ecotel mochten we serviesgoed lenen, van onze producenten kregen we een aantal producten, onze uitgever zorgde voor een vertaalster.Op enkele dagen een 90 tal gerechten shooten is een hoop werk, maar heel plezierig werk. Het weer zat mee, de ambiance zat er in en de good vibes van Bretagne helpen met alles! We laten je de komende dagen nog meer achter de schermen zien. Volg alvast onze hasthag #tapaspintxosbretagne. Culinaire groeten uit Coeur de Bretagne ! Anouck & Joris www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
Maison & table d’hôtes, ateliers de cuisine, sinds 2005 Morbihan, coeur de Bretagne .

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: