Achter de schermen

4 mrt

Voorbereidingen voor ons kookboek:
dit zijn een aantal gerechten die we tijdens de confinement hadden uitgewerkt om in ons nieuwe kookboek ‘Tapas & Pintxos de Bretagne’ op te nemen.
Uiteraard zijn dit onze eigen foto’s en niet die van de professionele fotograaf waar we reeds eerder ‘Bretagne à la Carte mee maakten, die er later mee aan de slag zou gaan.
We werkten aan presentatie, de styling van de gerechten, de bordkeuze, hoeveelheden, lichtinval zodat we tegen de shooting van ieder gerecht een werkblad hadden met een foto van ons idee en een kleine schets.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: